Nieuws

14716272_1358791007499675_3898722073992060325_n-2Woensdag 26 oktober 2016

Woensdag 26 oktober was het zo ver, het laatste deel van de Weerbaarheidsdialoog. Iedereen was welkom, maar de jongeren stonden centraal! De avond werd geopend door Thijs Reuten van Stadsdeel Oost en geleid door de Amsterdamse Held Samir El Hadaoui. Een speciale gast was aanwezig die het publiek een indringend en persoonlijk verhaal vertelde over hoe zijn zoon naar Syrië vertrok en niet meer terug kwam.
De hapjes in de pauze werden verzorgd door Ali’s Kitchen en waren erg lekker, bedankt! Na de pauze konden de jongeren drie workshops naar keuze volgen in de thema’s: Straatrecht, Identiteit en Media en Idealen & Samenleving. Enorm bedankt allen voor jullie aanwezigheid, bijdrage en steun. Het was een geslaagde twee editie en graag tonen we dan ook een leuke sfeerimpressie van de avond.

 

Woensdag 28 september

In samenwerking met het Netwerk Amsterdamse Helden en Stadsdeel Oost organiseerde Upcycle Connection op 28 september het eerste deel van Weerbaarheidsdialogen in het teken van ‘Polarisatie in de Samenleving’.

De avond stond in het teken van de vraag: ‘Hoe voel jij je ten opzichte van alles wat er in de wereld gebeurd en wat is jouw plek in de maatschappij?’.

Het was een mooie en inspirerende avond met een prachtig dialoog. De zaal was overvol en nog mooier was de diversiteit onder de aanwezigen. Ontzettend veel dank aan Samir El Hadoui die de avond heeft gehost en iedereen die haar/zijn steentje heeft bijgedragen en is komen opdagen!

Op naar het tweede deel van Weerbaarheidsdialogen Jongeren op 26 oktober!

FullSizeRender (1)FullSizeRender (2)FullSizeRender