23 november 2017 start Upcycle Connection een challenge met Young Impact.

  Samen met onze jongeren en Young Impact gaan we bedenken wat we gaan doen om de wereld weer iets mooier te maken. Daar kan van alles uitkomen. Het organiseren van een high-tea voor ouderen, een sportmiddag voor de buurt of een kaartje sturen naar mensen die het verdienen. Zodra we het hebben bedacht zetten we het op de site.
Young Impact vindt dat je de resultaten moet vieren. Samen met 10.000 andere jongeren één groot feest op een te gekke locatie, een evenement met live optredens van bekende artiesten en inspiratie. Tijdens de Celebration worden er Young Impact Awards uitgereikt. De Young Impact Awards zijn voor jongeren die tot het uiterste gaan om impact te bereiken. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: jongeren die het verschil maken.

Op 30 mei 2017 vond de eerste editie van de Young Impact Celebration plaats in de Ziggo Dome. Komend jaar vindt deze plaats in week 23 (de eerste week van juni 2018). Houd de socials en website van Young Impact in de gaten voor de laatste info!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *