Foto impressie Weerbaarheidsdialoog laatste deel

14716272_1358791007499675_3898722073992060325_n-2Woensdag 26 oktober was het dan zo ver, het laatste deel van de Weerbaarheidsdialoog. Iedereen was welkom, maar de jongeren stonden centraal! De avond werd geopend door Thijs Reuten van Stadsdeel Oost en geleid door de Amsterdamse Held Samir El Hadaoui. Een speciale gast was aanwezig die het publiek een indringend en persoonlijk verhaal vertelde over hoe zijn zoon naar Syrië vertrok en niet meer terug kwam.
De hapjes in de pauze werden verzorgd door Ali’s Kitchen en waren erg lekker, bedankt! Na de pauze konden de jongeren drie workshops naar keuze volgen in de thema’s: Straatrecht, Identiteit en Media en Idealen & Samenleving. Enorm bedankt allen voor jullie aanwezigheid, bijdrage en steun. Het was een geslaagde twee editie en graag tonen we dan ook een leuke sfeerimpressie van de avond.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *