Weerbaarheidsdialogen Jongeren Polarisatie in de Samenleving

In samenwerking met Netwerk Amsterdamse Helden en Stadsdeel Oost organiseerde Upcycle Connection op 28 september het eerste deel van Weerbaarheidsdialogen in het teken van ‘Polarisatie in de Samenleving’.

De avond stond in het teken van de vraag: ‘Hoe voel jij je ten opzichte van alles wat er in de wereld gebeurd en wat is jouw plek in de maatschappij?’.

Het was een mooie en inspirerende avond met een prachtig dialoog. De zaal was overvol en nog mooier was de diversiteit onder de aanwezigen. Ontzettend veel dank aan Samir El Hadoui die de avond heeft gehost en iedereen die haar/zijn steentje heeft bijgedragen en is komen opdagen!
Op naar het tweede deel van Weerbaarheidsdialogen Jongeren op 26 oktober!
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *